2016 Dünya Otomotiv Konferansı’na “Medya Sponsoru” olduk

Otomotiv sektörünün liderlerini biraraya getiren “Dünya Otomotiv Konferansı”, sektörün trendleri ve stratejik gelişmelerini katılımcılarına ulaştırdı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Dünya Otomotiv Konferansı’nda’, otomotiv sektöründeki gelişmeler ve trendler tüm yönleriyle ele alındı.

dunya-otomotiv-konferansi-1

Worldwide Partnerships’in organize ettiği konferansta bu yıl katılım oldukça yüksek oldu. İstanbul’da sektörün önde gelenlerini bir araya getiren konferansta dünyadaki ve Türkiye’deki otomotiv sektörü masaya yatırıldı.

dunya-otomotiv-konferansi-2

Ekonomi Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Borusan Lojistik, Ford Otosan, Tofaş Fiat, Aston Martin, TÜBİTAK MAM, Google, IBM, Siemens, OPET, Bosch, Continental, Magna ve Panasonic gibi çok sayıda önemli firmanın yer aldığı konferansa, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika, İran, Japonya  gibi ülkeler de temsilcileriyle katılım sağladı.

Dünya Otomotiv Konferansı: Londra merkezli Worldwide Partnerships firması tarafından otomotiv endüstrisinin önde isimleri ve medyanın yüksek katılımı ile düzenlenen uluslararası bir platformdur. 

Daha detaylı bilgi için: www.dunyaotomotivkonferansi.com