Borsa Yorumu / Vakıf Yatırım – (5.02.2025)

BIST-100

Endeks dün hafif alıcılı bir seyir sonrası 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalarının altındaki seyrini sürdürerek kapanışını 9.807 seviyesinden gerçekleştirdi. Endeksin bugüne yatay başlamasını bekliyoruz. Endekste yükseliş beklentilerinin güçlenmesi için endeksin, 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalarının üstünde bir seyir izlemesi gerektiğini düşünüyoruz. Endekste yükselişlerde 9.900 seviyesi endeksin hedef seviyesi olarak takip edilecektir. Gerilemelerde ise sırasıyla 9.700 ve 9.550 seviyeleri endeksin destek seviyeleri olarak izlenmeye devam edilmelidir.

VIOP-30 Kontratı

Kontrat kapanışını 11.165 seviyesinden gerçekleştirdi. Kontratın bugüne yatay başlamasını bekliyoruz. Gerilemelerde 11.000 seviyesi kontratın destek seviyesi olarak izlenmelidir. Yükselişlerde ise 11.250-11.350 aralığı kontratın hedef bölgesi olarak takip edilmelidir.

Kaynak: Vakıf Yatırım Teknik Strateji Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!