2013 Burçların Para Durumu

Neslihan İssiyil Burçların 2013 Para ve İş Durumunu Yorumladı:

Koç Burcu 2013 Para Durumu

Bu yıl tutulmalar para evinizde gerçekleşiyor. Eş , sevgili ortaklaşa finansal gelirler üzerine odaklanacaksınız. Ocak-Nisan arası özellikle Mart ayı para açısından şanslı dönem. Bu yıl bireysel kazançtan çok ortaklaşa gelirler önemli (miras, ortak paradan veya maldan payınıza düşen hisse) değişim geçireceksiniz ve 2013’te artık başka bir iş yapabilirsiniz.

Boğa Burcu 2013 Para Durumu

Yılın şanslı burçlarındansınız. Yılın ikinci yarısı özellikle Mayıs sonrası şansınız daha da artacak. Jüpiter 12 yıl sonra size tekrar şans veriyor. Şansınızı iyi kullanın ve gelen paralı iyi değerlendirin. Yalnız  ikili ilişkilerinize dikkat edin.

İkizler Burcu 2013 Para Durumu

Yılın ilk yarısında geçmişten kalan yarım işlerinizi tamamlayacaksınız. Haziran sonrası maddi konularda fırsatlar artıyor. Şansınızı iyi değerlendirin ve fırsatları kaçırmayın. 2011-2012 yıllarında maddi derslerini almış olan ikizler 2013 de artık rahat nefes alabileceksiniz.

Yengeç Burcu 2013 Para Durumu

Yılın ikinci yarısında özellikle Kasım- Aralık ayları para açısından daha şanslı olacaksınız. Bu nedenle yılın ilk yarısında parasal açıdan doğru kararlar almanız önemli. İkili ilişkiler ve ailevi konular sizin için bu yıl daha ön planda. 2013 yılının şanslı burçları arasındasınız.

Aslan Burcu 2013 Para Durumu

Yılın ilk ayı Ocak  şans kapınızda.Şans oyunlarından kazanç sağlayabilirsiniz. Bu yıl lüzumsuz harcamalardan uzak durun. Jüpiter bu yıl aşk alanında size daha fazla şans verecek.Bu yıl size geçen yılın sıkıntıları unutturacak.

Başak Burcu 2013 Para Durumu

Başaklar  bu yıl para biriktirmekle uğraşacaklar. Para alışkanlıkları üzerinde düşünecek ve test edileceksiniz. Yılın ilk  yarısı maddi konular sizi zorlayabilir. Ortaklı işlere girmememiz sizin için daha iyi olacak. Bu yıl maddi konularda çok şanslı olduğunuz söylenemez.

Terazi Burcu 2013 Para Durumu

Özellikle borsa konusunda yılın en şanslı burcusunuz. Miras yoluyla eliniz bir para geçebilir. Yılın genelinde özellikle Nisandan sonra kariyerde olan yükselişinizin karşılığını para olarak alacaksınız. Sadece Temmuz –Ağustos ayları biraz durgun.

Akrep Burcu 2013 Para Durumu

İşinizle ilgili özellikle Nisan ayında bir şeyler bitiyor ve yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Yılın genelinde para konusunda şanslısınız. Ama eş, aile ve yakın çevrenizden kaynaklı sorunlar sizi maddi açısından zorlayabilir. İş hayatınızı 2013 de yoğun ve aktif olarak geçireceksiniz. Yılın ikinci yarısı daha iyi. Bu yıl hayatınızda değişim yılınız.

Yay Burcu 2013 Para Durumu

2013 de siz yaylar şanslı burçlar arasındasınız. Bu yıl gelen şansları 2014’e ertelemeyin. Özellikle ev alım satım konularında büyük şanslarınız var. Yatırım ve finans konularında duyduklarınıza önem verin doğru olma olasılığı çok yüksek bu yıl. Özellikle yılın ilk yarısı çok şanslısınız. Bu yıl her konuda ilerleme yılınız.

Oğlak Burcu 2013 Para Durumu

Oğlaklar yıla biraz kötü başlayabilirler. Genel olarak para durumu iyi ancak çok parlak düzeyde değil. Kariyer ve iş hayatlarında hala test edilmektesiniz. Ofis ortamınız ve iş yaptığınız kişiler değişebilir. Parasal konular ve bütçe planlaması sizin için ön planda olacak. Nisan–Mayıs ayları para konusunda daha şanslı olduğunuz dönem.

Kova Burcu 2013 Para Durumu

Yılın ilk yarısı finansal yönden karşınıza çok sayıda fırsat çıkabilir. Ancak sürpriz masraflarınız da olacak. Ortaklarla ve eşlerle ilgili zorluklar var. Dikkat para çıkabilir size. Gelen paralarınızı iyi değerlendirdiğiniz sürece 2013 yılı para yönünden rahat bir yıl olacaktır.

Balık Burcu 2013 Para Durumu

Balık burçları yılın genelinde özellikle Mayısa kadar olan dönemde en şanslı burç. Bu yıl para konularında önemli bir rahatlama dönemi. Özellikle Şubat-Mart aylarında hayal edin ve gerçekleşmesini bekleyin. Bu yıl geçmiş yıllarda çektiğiniz zorlukların geride kaldığı artık hayatın size sunacağı ödülleri alma zamanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir