Türk Hava Yolları Hisse Yorumu / TEB Yatırım – (20.11.2012)

Türk Hava Yolları Hisse Yorumu

Orta vadeli yükselen hareket içinde bulunan hissede, ana destek noktası olarak 4,26 seviyesini takip etmekteyiz. Hissede olası geri çekilmelerde bu seviyenin altına inilmediği sürece, düşüşlerin sınırlı kalmasını, orta vadeli yükseliş eğiliminin sürmesini, önümüzdeki süreçte ilk etapta 5,00 seviyesindeki ana direnç bölgesine doğru bir hareketlenme yaşanmasını beklemekteyiz. Bu nedenle, 4,26 seviyesini stop loss kabul edip, hissede pozisyon alınmasını önermekteyiz. Olası geri çekilme hareketleri içinde 4,26 seviyesindeki desteğin bozulması halinde, hisse üzerinde satış baskısının derinleşmeye başlamasını beklediğimizden alınan pozisyonların kapatılmasının doğru olacağı söylenebilir. Ara destek noktaları olarak 4,72, 4,68, 4,60 ve 4,56 seviyeleri önemli bulunmaktadır.

Hissede yükseliş hareketinin daha uzun süreye yayılabilimesi için 5,00 seviyelerinin aşılması önemli görülmektedir. Bu seviyenin üzerinde, sırasıyla 5,26 seviyeleri ile 5,70 seviyeleri hedeflenebilir. 4,92, 5,00, 5,08 ve 5,16 seviyeleri ara direnç noktaları olarak etkili olacaktır. Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda ilk etapta 5,00 seviyelerine doğru hareketlenmelerin değerlendirmesini tavsiye etmekteyiz. Bu seviyenin aşılması halinde, daha orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 5,26 ve 5,70 seviyeleri takip edilebilir.

Temel Açıdan:
Tavsiye: AL Hedef Fiyat : 5,67 TL

Teknik Açıdan:
Kısa Vadeli Hedef: 5,00 seviyeleri
Orta Vadeli Hedef: sırasıyla 5,26 seviyeleri ile 5,70 seviyeleri
Ana Stop Loss: 4,26

TEB Yatırım Günlük Teknik Analiz Bülteni

Hisse senetleri ve piyasalar konusunda sormak istediklerinizi piyasa uzmanımıza aşağıdaki form yardımıyla iletebilirsiniz.

İletişim Formu

İletişim formu için buraya tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir