Borfin’den “Yeni Başlayanlar İçin Borsa” Eğitimi

Köklü ve öncü eğitim portalı Borfin, ünlü finans yorumcusu ve analisti Tuncay Turşucu’nun uzmanlığını “Yeni Başlayanlar İçin Borsa” Eğitimi ile yatırımcılarla buluşturuyor!

Borsa, finans ekonomi eğitimlerinde alanında öncü olan Borfin, dinamik ve yenilikçi bakış açısıyla yatırımcılara ve yatırım dünyasına yeni adım atacaklara rehber eğitimler ile yol göstermeye devam ediyor. Misyonu Türkiye’deki finansal okuryazarlığı üst düzeye çıkarmak olan Borfin, bünyesine yeni eğitmenler ve eğitmenlerin getirdiği yeni bakış açılarını katarak büyümeye devam ediyor.

Bu bağlamda uzun yıllar sektörde önde gelen firmaların üst düzey yöneticilik pozisyonlarında başarı ile görev almış, borsa ve finans alanında yorumları ve analizleri merakla takip edilen, yazılı ve görsel medyada fikirlerini binlerce kişiye aktaran Tuncay Turşucu’nun eğitimleri Borfin bünyesinde hayata geçiriliyor.

Eğitim içeriğinde borsa ve hisse senedi piyasaları hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar düşünülerek temel bilgiler paylaşılırken, katılımcıların bir hisse senedini anlaması ve bunun sonucunda elde ettiği hakları öğrenmesi sağlanmakta. Borsaya ilk adımını atanların, hisse senetleri borsada işlem gören bir şirketi incelerken dikkate alması gereken hususlar aktarılmakta. Bunlara ek olarak portföy mantığının ve stratejilerinin anlaşılması, uzun vadeli istatistiklerle borsanın oyun yeri değil, geleceğin inşası olabileceği farkındalığının oluşması amaçlanmakta.

Tuncay Turşucu eğitimi ile tüm yatırımcılar borsa, finans ve ekonomi konusunda bilgilenerek küçük birikimlerini büyük kazançlara nasıl dönüştürebileceğini öğrenecek. Eğitime ek olarak; Finnet2000 ve Fonbul programları da ilk bir ay ücretsiz olarak katılımcılara verilecektir.