Cep ile internet tek faturada

Türk Telekom’un internet kolu TTNET, Avea ile yaptığı sanal operatörlük anlaşması sonsarı internet ve mobil konuşma servislerini tek faturada karşılamak üzere “TTNET Mobil” adlı yeni bir hizmeti sunmaya başladı.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, şu anda Türk telekom grup şirketlerinden Avea gelir paylaşım modeli ile başladıkları bu işbirliğini ileride sanal operatörlüğe dönüştürmeyi planladıklarını kaydetti. Cep operatörlerinden toplu süre alarak bunları pazarlayan şirketlere sanal operatör deniyor.
Yılmaz, “Şu aşamada Avea altyapısını kullanıyoruz, ancak ileride diğer operatörlerle de bu konuda işbirliğine açığız. TTNET’in oldukça büyük bir abone potansiyeli var. Ortak faydalar konusunda mutabakat sağlama ihtimalimiz var” diye konuştu. Yılmaz, sade ve yalın bir tarife ile çıktıklarını belirterek, 6 milyonun üzerindeki TTNET abone tabanı içinde tek fatura ile hizmet almak isteyen oldukça geniş bir kitle bulunduğunu ifade etti.

En ucuz paket 39 lira
–  TTNET aboneleri numara taşımayla ya da “0501” ile başlayan yeni numara alarak bu hizmetten yararlanıyor.
–  İnternet ve cep faturası (Avea) tek belge olarak geliyor.
–  İkisi Bir Yerde paketi ayda 39 lira, limitsiz ADSL’i içeren paket ayda 59 lira.
–  Paketler içerisinde yılsonuna kadar başvuranlara ADSL hizmetinin yanı sıra 6 ay boyunca 200 dakika her yöne mobil konuşma ve 600 dakika Wi-Fi hizmeti bulunuyor.
–  Altı ayın ardından konuşma süresi 100 dakika her yöne olarak devam ediyor.
–  Süre aşımı durumunda yurt içi her yöne dakikası 10 kuruş ve yurt içi her yöne kısa mesaj 10 kuruş şeklinde ücretlendirme yapılıyor.
–  Aileler için ise her yöne ilk 6 ay 200 dakika, sonrasında 100 dakika karşılığı 10 lira ücret alınıyor.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/cep-ile-internet-tek-faturada/ekonomi/haberdetay/27.10.2010/1306623/default.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir